Masducan

Peluqueria Canina en Montcada i Reixac

Maria Mercedes Ramón és la gerent i perruquera de MasDuCan, dedicada a l’animal de companyia desde l’any 2007 , instal·lats al barri de Mas Duràn a Montcada i Reixac. Tenim facilitat d’aparcament.La il.lusió de cada dia en inspira per intentar oferir-te el millor. Cuidem fins l’últim detall i intentem establir un vincle únic amb la seva mascota. Fent així la seva estància (2 hores aproximadament) el més agradable possible.

Serveis:

  1. Autorentat

–        A vegades ens agrada rentar al gos, però embrutem tota la casa, de manera que aquest fet ens suposa un mal tràngol. Aquí oferim aquest servei per a que el teu gos i tu passeu una estona agradable i sense embrutar la teva casa. Utilitzant tot el necessari per a rentar el teu gos: xampú, tovalloles, assecador, raspall… i a més estem al teu abast per a qualsevol cosa.

  1. El servei d’estilisme caní es totalment complet:

–        Fem el tall a tissora, màquina o stripping, sempre fent el tall a demanda del propietari o per orientació de la perruquera segons raça. El bany i rentat amb xampú de gran qualitat i un últim toc de suavitzant d’alta gamma. Es comproven les glàndules anals i si cal, es buiden. Banys antiparasitaris. Banys de tractament dermatològic (dermatitis, pioderma, al·lèrgies…). Tractaments capil·lars de muda, o pèrdua de pèl. Assecat amb un continuat massatge i pentinat per tot el cos. Tall d’ungles. Neteja d’ulls. Neteja auricular.  Manteniment dels espais interdigitals (almohadillas).

  1. El servei de botiga, inclou:

–        Zona Outlet, els millors productes per la teva mascota al millor preu. Per al gos els pinsos de les millors marques d’alta gamma, llits, accessoris de neteja, joguines, roba, collars, cadenes, arnesos, transportins, i qualsevol accessori que pugueu imaginar. Per al gat, menjar d’alta qualitat i d’alta gamma, llits, accessoris de neteja, rascadors, herba, malta, joguines, accessoris varis. Menjar, gàbies i accessoris per a roedors. Menjar, gàbies i accesoris per a ocells. Menjar i accessoris per a rèptils. Menjar i accessoris per a peixos.

  1. Assessorament de psicologia canina

–        Vine i informa’t.

  1. Cursos de cadells

–        Vine i informa’t.


Dirección: C/ Salvador Dalí, 4, 08110 Montcada i Reixac, Barcelona
Teléfono: 93 517 16 47 – 665 696 841
Email: masducan@gmail.com
Web: http://www.guiavalles.es/montcada-i-reixac/masducan.html

Enrique Camba

Mi nombre es Enrique Camba y soy un obrero de la red, construyendo internet desde MarkeThink. Me siento privilegiado, me dedico a lo que me gusta y puedo vivir de ello.